Kävin tänään viimein Valkealan puotimuseossa Kouvolan nukkekotikerhon ”Pieniä unelmia”-näyttelyssä. Huomasin pari päivää sitten että näyttelyhän on enää tämän viikon ja kuinka ollakaan en ole ehtinyt käydä siellä, vaikka asutaan näinkin lähellä. Joten tänään piti sitten äkkiä lähteä, samalla tuli nähtyä puotimuseo uudelleen ja luulen että sain taas ainakin vähän uutta intoa ja ideoita jatkaa harrastusta. Harmi vaan, etten ehtinyt osallistumaan näyttelyyn, koska juuri sellainen nukkekotinäyttelystä puuttui, jonka olisin näytille vienyt. Ehkä seuraavalla kerralla sitten...

Oli kyllä aivan ihana näyttely! Paljon erilaisia nukkekoteja, pikku puoteja ja nukkekodin esineistöä. Joulunurkkaus viehätti erityisesti eskari-poikaani, joka olisi kovasti halunnut nähdä pikkuruisen joulukalenterin paremmin.   Aivan ihania juttuja, joitakin posliiniastioita jäi erityisesti mieleen, taisivat kuulua Lissulle. Olen niin ihastuksissani vieläkin etten osaa tarkemmin kaikista ihanuuksista kertoa.

En tiedä olisiko näyttelystä saanut ottaa kuvia, mutta päätin jättää sen kuitenkin, sillä lasin läpi kuvaaminen on aika vaikeaa. Ja toisaalta tarkkojen kuvien saaminen meidän kameralla on erityisen vaikeaa, jos ei ole jalustaa mukana. Eikä ollut. Joten siis kuvia voi käydä näyttelystä katsomassa täältä.