Alunperin ajattelin että olisihan se ihan mukava osallistua joulukalenterivaihtoon, mutta aika ei taida riittää eikä toisaalta ehkä ideatkaan. Sitten kävin Liisalta hakemassa Mobilian ja Liisa kertoi osallistuvansa Ninan kanssa puoliksi tuohon vaihtoon... No mutta niinhän sitä ehtisikin! Ja viime viikonloppuna sitten päätettiin Helin kanssa tehdä vaihto puoliksi. Deadline olisi 21.11.
Kumpikin tekee 24 pakettia, mutta niissä on aina kaksi samanlaista. Eli nukkekotikerhon vaihtoon menee molemmilta 12 pakettia ja toiset 12 vaihdamme keskenämme. Saadaan sitten kumpikin joka päivälle paketti, eikä mene ylivoimaiseksi. Tämän lisäksihän meillä on Helin kanssa sitten vielä se joululahjavaihto. Siitä ei olla luovuttu, vaikka osallistutaankin tähän joulukalenterivaihtoon myös. :)

Nyt on jo suurinosa pakettien sisällöstä tehty. Täytyy lopuksi vielä kuvata ne ja laittaa tänne sitten joulun jälkeen kuva, että mitä tuli tehtyä. ;) En mie kyllä 24 erilaista pakettia olis millään saanut aikaan, ideat ovat nytkin jo meinanneet loppua kesken. Onneksi aina jostain tulee vastaan joku kiva juttu, jonka voi nopeasti ja helposti toteuttaa. Eihän tässä enää mihinkään ihmeellisyyksiin ole aikaakaan!