Tänä viikonloppuna en ihan kerennyt tekemään kaikkea mitä suunnittelin, mutta ehtiihän sitä myöhemminkin. Sain kuitenkin sen puuttuvan vihreän maalin ostettua ja ne kaikki lehdet -joita oli aika monta- maalattua. Lisäksi sain viimenään kauan aikaa sitten tehtyyn viininpunaiseen samettisohvaan maalattua jalat, kun sattui löytymään oikean väristä maalia. Sohva jäi tekemättä sen takia, ettei minulla ollut maalia jalkojen maalaamiseen, enkä sitä viitsinyt pelkästään niihin ostaa. Nyt miehen varastoista löytyikin sopivaa maalia! : ) Eli sohvakin valmistuu, huomenna kun maali on kuivunut. : )
Sitten huomasin jännän ilmiön, kun yritin maalata matkalaukkua Annikan ohjeen mukaan. Minun maalini reagoivat keskenään, siten että ruskea maali jota laitoin kuivuneen mustan päälle, alkoi kuplia tuputeltaessa. Maalattua sen olisi saanut, mutta jos yritti tuputella maalia -millä tahansa- maali alkoi heti kuplia. Jouduin poistamaan ruskean maalin ja täytyy nyt sitten ostaa ruskeaa pienoismallimaalia, jota tuo mustakin siis on. Jospa sitten saisin matkalaukunkin valmiiksi. Mitä maalia te muut oikein käytette? Minä sain mieheltä ison kasan noita pienoismallimaaleja ja sen takia olen päätynyt käyttämään niitä, lisäksi minulla on paria väriä ihan tavallista kalustemaalia, myöskin miehen varastoista.

Ai niin.. ja sitten vielä kenkä asiaa. Löysin omista kätköistäni pienet kengät, punaisen ja vihreän, jotka muistelisin joskus saaneeni tavara-joulukalenterista. Nyt maalasin ne mustiksi -ja ajattelin vielä kokeilla niihinkin tuota tuputus-tekniikkaa, kunhan sen ruskean maalin hankin... : )

Ensi viikolla, 17.10. olisi jälleen nukkekotikerho, jonne olisi päästävä. Kikka on luvannut opettaa bunka-tekniikkaa. Haluaisin tehdä sillä tekniikalla ainakin seinävaatteen nukkekotiin, ehkä jonkun matonkin. Olisi tosi kiva oppia uusi tekniikka, kunpa saisin vaan lapsenhoitajan siksi aikaa...