Tuolla aikaisemmin kyselin millä maaleilla muut nukkekotiharrastajat maalailevat erilaisia juttuja. Akryylimaalista olin kyllä kuullut puhuttavankin jossain, mutta en ollut sitä koskaan ennen käyttänyt. En ennen kuin tänään. Se oli siis aivan uusi tuttavuus, mutta tosi hyvä sellainen! : )
Miten maalaaminen voikin olla noin helppoa ja niin ihanan hajutonta! ; ) Minulla on edelleen niitä pienoismallimaaleja ja niiden kanssa varmaan vielä jotain maalailen etteivät mene hukkaan, mutta tästedes ostan kyllä vain noita akryylimaaleja. Siis oikeasti aivan ihana juttu.

Maalasin tänään ison pinon lautasia nukkekotiin, kun ajattelin ihan jostain helposta lähteä kokeilemaan. Tuotahan voi siis käyttää ihan mihin vaan? Pitänee maalata seuraavaksi keittiön kaappien runko valkoiseksi. Ostin alkuun vain valkoista maalia, kun ajattelin että kokeilen ensin. Mutta siis.. heti kun pääsen sellaiseen kauppaan josta noita löytyy, niin ostan ainakin perusvärit, vai miten on voiko noita sekoitella keskenään?

EDIT: Lisäsin vielä pari kuvaa, kaikkia lautasia en viitsinyt tähän tunkea kun ovat samanlaisia.
1025001.jpg
Lautaset on tehty limpparipullon tiivisteistä ja napeista, vasemmassa reunassa pari Arabian siniraita-lautasta. ; ) Vaikka eivät kyllä ihan samanlaiset olekaan, niissähän kuuluisi olla ensin valkoinen ja sitten vasta sininen raita, mutta siis tuo raita on ihan maalamatonta tiivistettä...

1025005.jpg
Anopilta sain pari viinipullon korkkia joista piti kokeilla tuoleja. Itse en näistä niin kauhean innostunut ole, kun eivät näytä tarpeeksi aidoilta, mutta jospa vaikka johonkin boxiin tms. laittaisi...