420987.jpg

Tässä ensimmäinen valmis tekeleeni, joka meni äidilleni joululahjaksi vuonna 2006.
Tarkoituksena on tehdä tuonne lyhtyyn aina välillä joitain uusia tavaroita, niin että niitä voi vaihdella esim. vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Tällä hetkellä lyhdystä on poistettu kaikki jouluinen, laitoin seinälle enkelitaulun ja tuolille pari karttakääröä.

Nämä seuraavat kuvat otin lähinnä itseäni varten, mutta koska minulla ei muitakaan kuvia ole tänne laittaa -kun nukkekoti on edelleen vasta tekeillä-, niin laitanpa nämä tähän. ;)

422538.jpg

 Tässä keittiöön meneviä tavaroita, tuo kaappi on tosin kyllä menossa ruokailuhuoneeseen astiakaapiksi.

530387.jpg

Lähempi kuva hellasta. Kuvassa myös perunoita, porkkanoita jne. jotka olen tehnyt Fimo soft-massasta, laatikot olen tehnyt balsasta ja maalannut ne mustalla peitevärillä. Kasari on tehty mittalusikasta ja napista ja kakkuvuoka joulukalenterin muoviosasta.

422539.jpg

Tässä kahvikattaukseni, olkaa hyvät! :)

422542.jpg

Kaakeliuuni on tehty pahvista, kaljatölkistä ja tapetista, puunkantoteline balsasta ja coctailtikusta, ruusut silkkipaperista, tuolilla olevat Englanninlakritsat fimo-massata, kukka vanhasta muovisesta akvaariokasvista ja lipasto pahvista. Putkiradio on tulostettu netistä, samoin kuin enkelitaulu.

422537.jpg

Tästä kuvasta huomasin että minullahan on oikeastaan kaikki kylppäriin tulevat tavarat. Matto puuttuu ja jotain pientä...

422540.jpg

Ja sitten viimeiseksi... autotalliin meneviä tavaroita. Sitten kun joskus tulevaisuudessa sen autotallin rakennan. Nyt sitä ei kuitenkaan vielä ole tulossa nukkekotiini, mutta joskus sitten... ;)


531093.jpg

Mininarsisseja pääsiäiseksi Iinan ohjeella.