Laitoin tänään postiin ihka ensimmäisen nukkekotivaihto-pakettini. Koko ajan olen miettinyt, että muut tekevät kuitenkin hienompia juttuja kun minä, mutta toisaalta ensimmäinen kerta on varmasti vaikein. Niin tässä kuin monessa muussakin asiassa. :) Odotan kyllä innolla, että saan nuo vaihtotavarat takaisin. ;)

Tänään tuli myös ilmoitus että tilaamani nukkekotitavarat ovat tulleet. Maksoin heti laskun ja nyt odottelen sitäkin pakettia innoissani. Paketista puuttumaan jäivät ainoastaan 1:12 kahvimylly ja sitten sellaista ketjua, josta olisin tehnyt kattokruunuun kiinnikkeet. Hieman tuo ketjun puuttuminen harmittaa, mutta jospa jostain löytäisin vastaavaa... täytyykin piipahtaa paikallisessa askarteluliikkeessä. Sieltä aina välillä tekee yllättäviä löytäjä. Sieltä saattaisi tuon kahvimyllynkin saada.

Siitä on muutama viikko kun vein isälleni piirrustukset suunnittelemaani nukkekotiin. Nyt on tarvikkeet nukkekotiin ostettu ja osat alkavat valmistua. Kunhan kaikki osat tosiaan valmistuvat niin saan ne tänne tapetoitaviksi. Sitten vaan nukkekotia kasaamaan... kylläpä on kaikkea kivaa odotettavissa! :)