Pakko päästä johonkin hehkuttamaan näitä nukkekoti-juttuja. Tai niin kun poikani (2v 2,5kk) joskus sanoi nukettitalo-juttuja. Tuo nukettitalo-sana tarkoittaa siis lyhennettynä nukkekotitaloa. ;) Ja on minusta niin mainio sana, että tulen välillä käyttäneeksi sitä sen kummempia ajattelematta. Jotkut ihmiset saattavat katsoa vähän pitkään, mutta kukaan ei ole asiasta vielä maininnut. :)

Haaveenani on aina ollut oma nukkekoti, sellainen joka on jossain koristeena, mutta jolla ei leikitä. Kun olin pieni, meillä oli kotona sukulaiselta saatu vanha Mobilia-nukkekoti. Sellainen on kyllä itsellä vielä haaveissa saada, sillä kaikki vanhat nukkekodin huonekalut ja nuket ovat vielä tallessa. Mobilia  jouduttiin antamaan eteenpäin.. :(
Tänään sain viimenään tarkat mitat paperille ylös uutta nukkekotiani varten. Tuo paperi pitäisi nyt kiikuttaa isälleni, joka on lupautunut minulle nukkekodin tekemään. Voi että odotan sitä -kuin lapsi joulua!

Mutta siis.. tässä blogissa -kuten edellisessäkin ( http://johanna224.blogs.fi/ ) on tarkoitus kertoa nuketin eri vaiheista, aina suunnittelusta ja rakentamisesta sisustamiseen asti, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä.

Tervetuloa mukaan!
Johanna