Alettiin viikonloppuna mummolassa pojan kanssa tekemään kotia nallelle. Tuon nallen ostin joskus kirpparilta itselleni mittakaavaksi, kun se on noin 1:12 mittakaavaa olevan lapsen kokoinen. Se ei kuitenkaan minun nukkekotiin muuttanutkaan, vaan sai nyt asunnokseen vanhan puisen lääkekaapin, jonka saa tarvittaessa lukkoon. :)

Tässä kuvaa nallen yläkerrasta, jossa on makuuhuone ja kylpyhuone. Väliin on kyllä tulossa seinä kunhan ehditään ja makuuhuoneeseen etsiskellään sopivaa tapettia. (Tapetti eivätkä lattiamateriaalit ole vielä mitenkään kiinni kaapissa, enkä haluaisikaan niitä liimata. Täytyy keksiä millä ne laittaisi, että pysyisivät kuitenkin leikissä mukana.)

Tässä alakerta, johon on tulossa tupakeittiö.

Ja kuvaa vielä koko talosta. ;) Kuten kuvasta näkyy alalaatikkoon on tulossa nallen piha, siihen ajattelin tehdä pienet portaat joista pääsee tupakeittiöön.

Viikonlopun hiihto- ja mäkikisat pyörivät tv:ssä kun tein näitä juttuja, niin pitihän nallellekin tehdä oma kultamitali. Tämä viritelmä vaatii vielä hieman hiomista, mutta siis itse mitalihan on tehty kultaisesta paljetista ja siihen on tehty lähemmäksi reunaa reikä nuppineulalla ja päälle on liimattu "rei'ittäjän kultainen roska". Tuo nauha on vain ompelulankaa ja sitä ajattelin vähän kehitellä. Eihän se oikeissakaan mitaleissa noin vaatimaton ole...