1723842.jpg
Tässä viimeiset sivuseinätkin nyt tapeteissaan. Enää on kolme ja puoli seinää (taustaseinältä) tapetoimatta. Yhteen seinään täytyy tilata tapettia lisää, koska sen kanssa kävi pieni moka ja tapetti meni pilalle. Nuo euromini's-tapetit eivät olleetkaan niin helppoja laittaa kuin mitä luulin. Ihan oikea tapetti ja itse tulostettu tapetti menivät paljon hienommin paikoilleen.

1723844.jpg
Tästä seinästä ei paljon tapettia huomaa, mutta on siinä beigensävyistä ruutumaista tapettia. : )

1723847.jpg
Tässä vielä lähikuvaa maalatusta ovenkarmista. Päätin maalata sen valkoisella (kaksi kerrosta) ja jättää sitten tuollaiseksi eli tähän ei ole tulossa mitään listaa tms.

Huomasin että näistä lattioista en tullutkaan laittaneeksi kuvaa, joten tässä:
1723870.jpg
Ylempänä olohuoneen lattia, samaa materiaalia on myös ruokailuhuoneessa ja alempana makuuhuoneen lattia, jota samaa tulee myös viereiseen lastenhuoneeseen. Kylpyhuoneen lattiasta en ole vielä kuvaa ottanutkaan ja keittiö odottaa vielä vuoroaan. Kumpa keksisin siihen jonkin ratkaisun... Täytyy laittaa printtilattia, koska suunnitteluvaiheessa en ottanut huomioon että ovi olisi pitänyt laittaa ylemmäksi että mahtuu aukeamaan paksummankin lattian kanssa... : (