Pakko kirjoittaa tänne, että kun äsken kävin sähköpostissani, sinne oli ilmestynyt viesti Liisalta ja kuvia... Mobiliasta! Siis ihan aidosta 70-luvun Mobiliasta, melkein samanlaisesta kuin mikä minulla oli pienenä. Tuo oli punatiilinen, kun minulla oli vaaleankeltainen. Yläkerrassa oli ihan täysin samanlaiset tapetit, alakerrassa hieman poikkeavat, mutta mitäs noista. Runko tässä punatiilisessä oli tumma, kun keltaisessa oli vaalea.
Laitoin Liisalle viestiä, että voisin mielellään mennä hakemaan Mobilian vaikka melkeinpä heti... ; ) Kovasti olen jo alkanut suunnitella mitä kaikkea pientä sinne voisikaan tehdä. Kukkia ihan alkuun, niin ja kaikenlaista jouluaiheista! Mutta tästä sitten lisää, kunhan saan Mobilian kotiin.

Edit: Huomenna Mobiliaa hakemaan! : )  Ja yksi kaveri sanoi, että häneltä saattaisi löytyä -ellei kukaan ole heittänyt pois- Lundbyn erillinen alakerta. Sen saisi kuulemma kunhan vain hakisi pois. Sieltä saattaisi vielä löytyä vanhoja kalusteitakin! ; ) Kiitos jo etukäteen Laura, että viitsit pengata varastoa.
Yhdeltä meidän nukkekotikerholaiselta saan -ilm. ari-nukkeja- äidin ja isän. Minun oma vanha äiti-nukke kun on hävinnyt johonkin ja isäkin on hieman huonossa kunnossa. Lapsia on kyllä kokonainen liuta ja aika hyvässä kunnossakin. Sen takiakin tuo erillinen alakerta olisi kiva, että saavat tyttöset leikki- ja nukkumatilaa. :) Mutta siis.. huomiseen!