Eilen oli nukkekotikerho, jota olin jo odottanutkin. Mitään en siellä saanut aikaiseksi, en edes aloittanut, kun tällä hetkellä ei ole mitään akuuttia tarvetta ristipistotöille. Eipä meistä kovin moni ristipistoja pistellytkään... meni lähinnä jutustelun puolelle, mutta hauskaa oli sekin! :)
Pienimuotoinen vaihto meillä oli, valitettavasti meitä ei vaan ollut kovin monta paikalla, joten vaihto jäi  pienemmäksi kuin mitä ajattelin.. mutta ehkä joskus sitten uudestaan. Tai sitten pistän pystyyn sen suunnittelemani vaihdon täällä blogissa.
Sain kuitenkin kaikenlaista uutta kivaa nukkekotiin; Heli toi minulle Helsingistä pienen maton seinävaatteeksi.
Kamera ei tällä hetkellä ole kotona, joten en voi laittaa kuvaa mitä kaikkia muita ihanuuksia sain eilen vaihdossa; paria kangasta, paria pitsiä, helmiä, kolmea kukkamateriaalia ja lisäksi Seikku antoi meille lamppua varten sellaiset kuvut. Eilen minulla oli vielä selvä visio siitä millainen lamppu kuvusta tulee, mutta kun mies kysyi että aionko maalata sen, niin nyt en kyllä enää tiedäkään... Maalaaminen voisikin olla aika hyvä juttu, niin lamppukaan ei sitten näkyisi siitä läpi. Täytyypä miettiä... :)

597311.jpg

Ja vielä lähikuva Seikun antamasta lampun kuvusta:
597306.jpg
Tuo kultainen osa on irrotettava. Unohdin kuvasta tulitikun, mutta tuo kupu on noin 3,5 cm korkea eli siitä voi vähän kokoa ajatella... :)