mutta enpä sitten päässyt sinne, kun kauhea flunssa jyllää. Tätä on nyt kestänyt kohta jo puolitoista viikkoa, samaa tautia pojallakin (2 ½ v.). Isihän tän meille armeijasta toi, mutta toisaalta oltais voitu saada se ihan mistä muualta tahansa, joten samapa tuo. En syyttele! ;)
Seikku oli viime kerralla luvannut opettaa meille nojatuolin tekoa huhtikuussa. Ja nyt minä onneton olen kipeänä. Olisin tosiaan kaivannut vähän apua nojatuolin tekoon, kun ensimmäinen nojatuolini ei onnistunut mitenkään, en yksinkertaisesti saanut osia toisiinsa mitenkään kiinni.
Tässä iltasella kävin uudestaan Marin blogissa katsomassa ja Mari olikin laittanut linkin Lissun blogiin, josta löytyy kuvalliset ohjeet nojatuolin tekoon. Täytynee kokeilla jossain vaiheessa Lissun ohjetta.
Tuossa illalla kun nukkekotikerho kokoontui kunnostauduin täällä kotona ja tekaisin pojan katsellessa vieressä yhden nojatuolin. Olen suurinpiirtein tyytyväinenkin siihen, tein sen Vivienne Boultonin Nukkekotikirjan ohjeella. Siitä puuttuisi vielä koristenauha yläreunasta... Samalla tekaisin tuoliin koristetyynyn ja vielä matonkin. Tauti taitaa alkaa helpottaa tai sitten askartelukuume alkaa nousta sietämättömäksi... ;)
Enköhän mie jo huomenna tee olohuoneen nojatuolit. Tuo tänään tekemäni menee lastenhuoneeseen. Värityksensä puolesta se ei oikein muualle talooni sovi. Väri on tuollainen vaalea sini-vihreä, jossa on sinisiä, punaisia ja valkoisia kukkia. Iltasatujen lukupaikaksi mie tuota suunnittelin. Siihen viereen pieni pöytä jossa on satukirja ja pöytälamppu.